Alla inlägg den 1 mars 2012

Av katrins-place - 1 mars 2012 12:00

Livet är bra orättvist ibland... detta ingick inte i våra framtidsplaner men sjukdom kan man ej styra över, älskade fina vackra underbara Ellen  tack tack tack för all glädje , värme och kärlek du spridit hos oss, det var du som fick mig att orka gå vidare i livet när käre Totte flyttade till hundhimlen, dina pigga ögon, blöta pussar och underbara upptåg fick mig att orka skratta och leva igen.. och vad ska jag göra nu när du inte finns hos oss mer ?


Världens bästa Ellen med ett hjärta av guld - jag önskar så att du skulle finnas hos oss för alltid, vi alla saknar dig så enormt och resten av flocken är så låg nu, dom sitter ute vid staketet och tittar och väntar på att du ska komma hem igen.


Vi ska plantera ett vackert blommande träd i gropen du grävde, den ska påminna oss om dig varje dag, Lilleman sa : " när det blir dagg på blomträdet kan du komma ner från ditt moln i himlen och hälsa på oss - så kom gärna någon gång Ellen när du har tid över - för jag förstår att du har mycket tid att ta igen med älskade Totte och Quno där uppe"


Du har en speciell plats i mitt hjärta och alla minnena av dig ska jag vårda ömt, om man älskar någon riktigt så måste man kunna släppa taget om låta henne gå.

Du är mitt allt,

vi säger inte farväl - vi säger vi ses igen och förhoppningsvis snart   


http://www.youtube.com/watch?v=-j5e4ujV5bY

 


  

Ovido - Quiz & Flashcards